6m and susu

Mommies, anak saya 6m dah start makan bubur hari ke 5. Harini dia makan licin mangkuk. Tapi saya perasan susu dia tak berapa nak hisap unless dia nak tidur. Saya bagi 2 kali makan bubur + 1 kali puree buah mix susu badan. Anak saya minum susu badan jugak. Jadi normal ke ye dia makin kurang minum? Susu saya kalau bnyk sy pam letak dlm fridge je skg ni.#ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

Normal. Baby awak kenyang tu. Hehe awak cuba gapkan waktu makan dan minum ya.

normal