Duduk atau merangkak

Anak saya dah 7 bulan lebih....berat die baru 6.4kg je....makan dah 3 kali sehari ,itu Pon paksa makan...susah betul suruh makan.....susu lebih banyak sekarang....tapi berat sikit sangat naik....lepas tu....sampai sekarang die masih tak pandai duduk....atau Pon merangkak....hanye berguling je....ade ape2 tip tak untuk selera makan anak dan masalah duduk atau merangkak??

2 Các câu trả lời

Sama baby saya 7month+ berguling guling kanan kiri pandai.. Merangkak blum..baby saya pn mmg sejenis susu xbanyak sekali 4-5kali je kdg kene paksa minum susu..kalau bab mkn biasa je sebab dy xsuka susu jadi mkn pn pandai dy pilih xsuka yg rasa susu😅