Baby 7 bulan belum boleh duduk sendiri

Ada x baby lain mcm ni. Ank sy dh 7bulan tapi xboleh duduk sendiri mungkin sbb agak berat. Tapi die dh boleh merangkak

4 Các câu trả lời

baby sy boleh dah duduk tanpa support. Tp bangun duduk sdiri tu not yet. Dan merangkak belum lg. Buntut ja tonggek keja sekali. then xda dah. haha . Tummy spy baby tau mrangkak. tp stay ja position tnpa gerak ngensot ke rangkak ke apa. Hehe . #7m20h #bbboy #8.6kg

anak saya 7 bulan merangkak belum duduk pun belum 😂 tapi saya anggap tak semua baby perkembangan dia sama , sebab dia bole je berguling pusing macam gasing , meniarap laju , angkat badan sesikit pun ada , saya tak perlu risau sgt kan😅? ke perlu ?

haha kkdg tu dia boleh dh tp nak atur kaki xrti hahaha boleh train dia..sya pon dia tonggek la tp x duduk..jdi sya train dia haha bila tonggek sya trik bgi duduk

Normal awak. Teruskan melatih untuk baby duduk dengan sendiri.