bila baby boleh makan ?

anak saya dah 5bulan 15hari , dah boleh makan ke ? saya kesian tgok dia , bila tengok orang makan je bebunyi2 mulut dia smpai meleleh air liur hahaha

3 Các câu trả lời

Tunggu 6 bulan bru bagi mommy.. ikut saranan KK.. dalam buku baby pon ade bhgian untuk kuantiti pemakanan baby.. sambil² tu boleh join group happy baby food malaysia juga.. gali² tips bagi anak makan & resepi etc.. 😊

tgk keadaan baby sis..mcm bby sy 5bln setegah dh bg mkn..mase bwk g cek klinik pun doc dh ckp bole bg mkn sb pkembngn die dh melepasi tahap2 ttentu..pape pun mintak nasihat doc sis mse g chckup anak..

Nurse bg taw baby da 6 bulan bru blh mkn mknn tmbahan