rambut baby

hi, anak saya dah 4 bulan tak cukur lagi. normal kan kalau rambut dr rahim tu gugur sendiri ?

4 Các câu trả lời

Xpernah pulak dgr dia ggur sndri 😅 btter ckurlah utk kbrsihan ank. Ini antra 5 pesanan Nabi utk kanak2, 1 dbri nama baik, 2 akikah, 3 diazankan,4. tahnik, dan dckur rmbutnya habis. Bukan sipi2.. baik bayi llki atau prempuan.

Ada sbb knp kita org islam perlu cukur rambut baby bru lahir. Spya kepala baby bersih dri kotoran2 dri dlm rahim kita.

Btter cukur kn sis. .rmbt dri dlm rahim. .😊. .

suami tak mahu cukur. hehe.