meniarap

anak saya dah 3bulan 20hari.. still belum meniarap, pandai mengiring je.. bile sy meniarapkan dye,,dye mcm xkuat nk angkat kepala.. normal ke untuk umur dye mcm tu.

2 Các câu trả lời

Anak sy 4 bulan lebih baru pandai meniarap sis 😅 slow slow biasa bby yg badan dia semangat nie mmg lambat siket dia nak belajar tp jgn risau belum terlewat lagi

5y trước

Fahamm. Sy pun ada perasaan mcm tu. Sama gak kawan sy anak dia pun beza seminggu dgn anak sy. Anak dia cepat belajar dah meniarap dah dduk dah. Anak sy nie nk masuk 6 bulan belum pandai dduk lagi

Takpe lain baby lain development dia. Ada masa lagi. Try bagi tummy time lebih. Tiarapkan dia bia dia usaha utk kuatkan otot leher