Penggunaan stokin bayi 10 bulan

Anak saya dah 10 bulan. Biras cakap dh xperlu pakai stokin supaya senang untuk bayi bergerak. Pakai ketika tidur sahaja sebab on aircond. Suami dan mertua pulak cakap kena pakai stokin kalau pakai walker. Nanti kaki sejuk pijak lantai. Ikut yang mana satu?

4 Các câu trả lời

yup betul apa yg biras sis ckp tu..6 bulan dia sudah start makan cuba stop pkai stokin siang hari ..guna masa tidur mlm saja. supaya cepat kaki dia explore...n sis tau tak nnti bby sis pndai cpt jalan🤗

10bulan anak saya da jalan da.. kdg2 main kt luar abinya relax je kalau anak dia tak pakai kasut. kita mak ni yang risau takut2 trpijak kaca ke apa2.. bg dia explore kuat kaki katanya 😅

btl tu dh xpyh pk time tido je br pk stokin.. walker tu dlm rmh kn kl dlm xpyh lah pki..kl kat luar br pakai kasut/stokin ksian

elok la pakai stokin time tido je atau time sejuk je. baby saya umur 3bulan dah xpakai stokin. nk bg dia exlpore kaki.