baby x membuang air besar

Anak saya da msuk Hari ke 8 x membuang air besar..dari lahir x pnh miss buang air besar.baby fully menyusu badan, kentut n kencing macam biasa. normal ke untuk baby ya ? Nk sngt kepastian

1 Trả lời

Ank sis umo brp? Jika full bf itu dkira normal..jnji perut ank xkeras...byk kentut in shaa Allah ianya ok...kekdg mik ms 3 hri..or 4 hri br mmbuang jika ank yg fully bf

5y trước

Haah..full breastfeed..perut x keras n kentut..kncing pun cm biasa. Tpi ni da msuk 10 Hari..