Baby x berak

Hi mommy .. anak saya 2 bulan dah 2 hari dah tak berak.. sebelum ni hari ii dia membuang .. baby fully bf normal kee … baby kerap kentut dengan kencing jee .. dah buat urutan smua still x berak … help #bantusharing #firstmom

4 Các câu trả lời

Ya normal anak saya pun macam tu. Dah tanya dr. Dr ckp kalau bf memang lambat dia nak berak. Maximum boleh pergi 14 hari tak berak. Asalkan dia kentut, kencing dan perut tak kembung then no worries

Sama dengan anak saya sis. Full bf. Normal kalau full bf. Susu ibu senang hadam

Normal. Maximum 14 days without poop for BF baby. Keep on doing the massages.

ank sye pon mcm tu 2hr sekali je berak dkrg 2bln