kemaluan Buah bayi lelaki besar sebelah...ada tak IBU2 dekat sini penah mengalami masalah macam nie

anak saya berumur 2bulan...macam nak merawat nya?ada tak IBU2 penah mengalami nya... macam-macam dah buat...😭tetap sama bila dah tuam banyak kali... kena sejak 2minggu kelahiran..

kemaluan Buah bayi lelaki besar sebelah...ada tak IBU2 dekat sini penah mengalami masalah macam nie
16 Các câu trả lời

Refer hospital sis. Antara angin pasang atau kantung air. Tuam sahaja takkan sembuh. Semoga baby sihat seperti sediakala.