TAK NAK MINUM SUSU

Anak saya baru masuk 7 bulan (6/10). Tapi dah hampir 3 hari dia tolak untuk minum susu. Kalau mnum pun dalam 1-2 oz je. Tak seperti sblm ni 5-6 oz. Dan gap tak minum susu sehingga 5 jam lebih. Anak saya makan nestum + susu dengan sukatan 8+2. Sekali sehari. Adakh anak sy terlalu kenyang sehingga tak nak minum susu? Saya risau anak dehydrate. Tolong bagi cadangan. Terima kasih

2 Các câu trả lời

mungkin kenyang atau perut br belajar nak hadam... 6 bulan adalah bulan penerimaan mknan atau pengenalan mknan pd bayi

2y trước

Baik. Terima kasih🤗