Kenapa ye anak sy setahun 11 bulan tiba-tiba tak nak susu botol padahal sebelum ni 5 kali sehari.

Anak sy tiba-tiba tak nak susu botol, sebelum ni minum 6 oz 5 kali sehari. Tapi susu badan dia tak tolak pulak. Saya buntu

1 Trả lời

mungkin sbb faktor puting botol susu kekdg tak best nk isap bila anak semakin mmbsr .depends pd ank juga .ada certain ank kecil ni.. dia lg suka botol susu kdg2 dkt2 nk benti mnyusu pun blh jd cmtu juga.. wallahualam