ruam bontot

Anak saya baru lahir 15hari. Dia kerap berak saya kerap jugak tukar pempers tapi kenapa jadi teruk mcm nie ye.. mula2 saya ingt cuma ruam biasa je.. tapi lama2 Makin teruk smpai berdarah kulit bontotnya.. ada sesiapa penah laluinya Dan mcm mana nak sembuhkan ye..

ruam bontot
34 Các câu trả lời

Ank sy pon mcmni..sbb kerap berak n kne cpt2 tukar pamper klo x nti jd mcmni la..sy gna krim bepanthen letak byk sikit.pastu jgn gne wipe tissue basuh gne air