nafas berbunyi kahak

Anak Saya baru 1bulan 11hari,kalau menyusu,menangis & tidur mesti nafas berbunyi macam kahak tersangkut dekat tekak,ada Tak sesiapa terkena macam ni? Apa perlu Saya buat ye?

2 Các câu trả lời

firstly kena consult doktor. Nnt doktor cek pernafasan baby. Jd bahaya kalau kahak ada dlm paru2. Tp most of the cases kahak biasa je kt tekak. Tu sisa air ketuban wktu dia dlm perut. Ataupn sisa susu kt tekak. Tp pape pn consult doktor dulu.

boleh cube mamz spray. baby dalam pantang pon boleh pakai