Susu lactose free

Anak saya ad eczema. Skrg fully bf. Nak try bagi susu formula. Any suggestions utk lactose free?? Thanks

5 Các câu trả lời

anak sy eczemA, penat cari susu, yg xalah anak xminum, yg minum alah. so sy fully bf je xyh tukar2 cari2 dh. sy stop mkn apa anak alah mcm telur. kejap je 1y lbj sikit dia dh xalah telur so sy blh mkn

anak saya guna nestle nan lactose free harga pun ok, tp kne bli byk2 sbb susah dapat. online shopee pn cepat habis

Susu daripada haiwan semua ada lactose

blh try dugro soy.

3mo trước

tpi dugro soy bau besi kuat sgt 😅. pastu kalau tumpah kena baju, kuning dia tu susah betul nak hilang