Mohon pendapat

Anak saya 11. Masa bulan 9 dia admit wad sbb influenza. bulan lepas bulan 10 dia dah ambil Vaksin influenza kali pertama then selepas cucuk demam on off. Untuk bulan 11 ni pula kena ambil second dose saya takut nak ambil kali ni takut demam on off lagi. Mohon pendapat patut ke ambil kali ke dua? Kalau tak ambil kali kedua ni ada side effect ke sbb ambil yang pertama je?

1 Trả lời

klu amek vaksin jnis mcm nie kne lengkap sis... klu x, x efektif.. klu sis rse ragu2, bley tnye Dr dlu sblum cucuk tu..