Rekomen tdk vaksin Influenza??

Anak saya 1y5m sdh 2 Kali kena Influenza. Saya nak Tanya yg sdh pengalaman ambil vaksin ni utk anak. Ok tdk? Rekomended? Ok tdk Lepas jarum vaksin? Sekiranya sdh ambil vaksin Ada apa kelebihan sekiranya terkena influenza? Harap info Di sharing 🙏 tq

Rekomen tdk vaksin Influenza??
1 Trả lời

Alhamdulillah anak saya 2y5m. Dah complete vaksin influenza. Sekarang ongoing vaksin lain pula. Bila dah vaksin, - Low chance untuk kena influenza atau - Bila anak affected dengan influenza, simptom yang anak akan kena tu terkawal. Anyways nak advice yang lagi tepat, bincang dengan paediatrician awak. Macam anak saya memang advisable by her paediatrician. Kat living area saya, ada banyak kes influenza.

1t trước

Sama-sama