Sampai umur berapa anak anda panggil nama baru ada respon

Anak Saya 1 tahun 2 bulan masih tak pandang Bila panggil nama tapi Bila main play and hide semua die ok

5 Các câu trả lời

emm baby saya masa checkup haritu, tak ingat 9bulan ke 12bulan, nurse panggil baby saya untuk tengok dia response atau tak. ada tak nurse awak buat camtu? kalau takde, masa checkup nanti inform.

sepatutnya dh boleh respon dgn nama snd.. ibu boleh inform misi/dkter masa checkup dia..

anak saya da 1tahun 8 bulan saya panggil xpandang..pangil nama Pon xdtg

4t trước

Dah respon ke dia skrg ?

Sis masf nk tnya, anak sis mcm mna dh respon ke skrg?

10 bulan dah respons. Anak awak dah check up untuk setahun?

2y trước

Belum lagi bulan 2 nnt