Susah berak

Anak saya 1 tahun 1 bulan sebelum ni sembelit jadi sy bawa jumpa doktor abd doktor bagi ubat lancar najis tu utk dimakan 5 hari and hari pertama dan kedua anak sy membuang tapi hari ketiga and keempat and harini masuk hari kelima dia still tak membuang lagi. Ada cadangan tak? Btw anak sy kuat makan buah and sayur tapi tak tahu kenapa sembelit. Susu formula pun tak kerap sngat minum sbb dia dbf

1 Trả lời

Anak aktif tak? Air kosong minum secukupnya? Macamana dgn makanan sumber karbohidrat dan protein? Seimbang tak dgn pengambilan sayur dan buah?