Hi ibu2 .. Sy skg da masuk 4bulan preggg .. tapi membuang tu susa

Hi ibu2 .. Sy skg da masuk 4bulan preggg .. tapi membuang tu susah sangat .. Sy jenis yg susah nak sakit perutt .. makan banyak Pisang mcm mana pun tetap sembelit .. sakit kepala da ni balik2 nak teran bila nak membuang .. stress .. ada tak ubat ibu mengandung utk sembelit

2 Các câu trả lời

Saya xsesuai makan tembikai ngn pisang. Yang jalan. Lemon suam, buah limau/oren, buah naga + supplement Magnesium

Pisang bukan sesuai untuk semua orang. Tukar makan buah lain. Orange, betik, buah naga.

1y trước

ok sis.. nanti try buah lain pula.. tq sis