bersalin secara pembedahan

Anak pertama saya baru berumur 1tahun 1bulan..semasa melahirkan anak secara pembedahan dan sekarang saya hamil lagi..apa risiko yang bakal berlaku kepada saya?

1 Trả lời

Depends dgn jarak anak prtama dgn anak ke2. Cth, masa sya melahirkan anak sya 6bulan lebih yg lalu scara czer. Dr bg sya sign borang utk prstjuan czer. Dlm borang tu ada kena bgtau klu mau beranak scra normal lepas perform czer kena 3-4tahun jarak anak 1st and 2nd. Klu kurg dari 3tahun ada risiko dia utk beranak normal.