Jarak czer

Anak pertama bersalin czer sekrang da 1thn 7 bln Xtau pula mngdung lagi baru 5 weeks Takut jarak sngt dekat saya nak rasa jgk bersalin normal Ada tak peluang saya dapat bersalin normal dgn jarak bgitu #seriusnanya #pleasehelp

1 Trả lời

Yg ni kena minta nasihat Dr sis, banyak faktor yg dorg akan pantau spt kesihatan ibu (darah tinggi dan diabetes akan lebih tinggi risiko czer), posisi baby, dn kondisi luka czer sblm ni..apa pun semoga baby lahir dgn selamat ya puan🙏