Pemeriksaan gigi..

Anak first sy x diarahkan pun check gigi..yg ade inject kancing gigi je..anak kedua dpt call suruh g check gigi..terkejut n pelik sy..btw klinik x sme ngn anak first...

13 Các câu trả lời

Sy anak first dulu kandungan 7 bulan check gigi. And now baru 17 weeks nurse suruh check gigi free jeee. Sy suka je check2 gigi ni lagi2 free. So mommies, kalau dpt peluang check gigi ni better pergi je. Bila pregnant ni effect kt gigi ibu jgk sbb kalau tak cukup kalsium ibu boleh dpt masalah gigi.

betul , kk saya dulu tak suruh anak cek gigi pun bila kk kat sini dia ada buat temu janji untuk cek up gigi .. alhamdullillah , klinik sini dia sangat teliti dalam menjaga pesakit ..

Sy anak first tak ditekankan utk check gigi. Tp second pregnancy nurse asyik duk tanya dh check gigi ke belum? Hahahaa..makanya sy pun pergi la check. Free je pon…

setiap Kali pregnant nurse akan pastikan Kita check Gigi utk pastikan ade Tak kerosakkan pada gigi.al maklumlah bila pregnant nie kalsium Gigi Kita Makin kurang.

tmpt saya ada. doktor gigi dtg kk. tp cek sekali lalu je guna cermin kecik dia tu ngn suluh pakai fon. pastu cite2 sikit pasal gigi waktu hamil. tu je

kk saya ade suruh saya check gigi. baru check semalam and dr suruh buat scalling sekali.. free free je dapat check gigi 😁

2y trước

samaaa seronok rasa hehe

KK ke? Saya rasa KK lain lain kot. Sebab area saya pun takde buat pemeriksaan gigi 😅

2y trước

Okay lah tu, foc kan. Saya check sendiri di swasta, sebab kebetulan masa tu, gusi asyik bleeding so alang alang check terus.

Saya anak first jgk baru ni kena check gigi. Prosedur skrg kot kne check gigi

klau pregnant mmg kena check gigi pun..dlm buku pink pun ada ruangan khas..

Biasa gndung mmg kena check gigi. And free Mgkin nurse terlupa 😂