Sakit-sakit badan lepas bersalin.

Anak dah msuk 3 bulan. Anak first xrasa sgt sakit sengal- sengal badan anak yg ke2 ney je habis sakit-sakit badan. Jenuh dh asyik makan ubat tahan sakit baru rasa ringan badan.

2 Các câu trả lời

Buat pemeriksaan kesihatan penuh ya puan. Tengok apa yg kurang dlm tubuh. Selain tu jaga pemakanan, kerap bersenam, jalan2 riadah di pantai / taman. Usaha cukupkan waktu tidur.

sama la sy. anak baru nk masuk 3 bulan.. sy cuma sakit lutut je bila tgh duduk atau tidur pastu nk bangun berdiri/berjalan. siksa sgt .