Nk tanya,tp sy bukan pregnant tp ibu menyusu

Anak bru masuk setahun. dh hampir setahun jgk la ada ambil suntikan perancang. Hehe sj bgitau benda ni dulu mungkin ada kaitan dgn keadaan kesihatan fizikal sy. Ya sy hairan skrg ni sy kerap lebam. Sdgkan kaki sy terduduk mainan kecil saja pun sudah naik lebam. Paling mengejutkanlah kejadian ni. Sebab bukan sy terlanggar brg (mcm biasa) tapi ini just kaki sy terduduk kuat sikit. Sikit saja. Sakit tu mmg sakit,rasa yg xpernah rasa sblm2 ni. campur terkejut. Sy sempat tarik kaki dari terhimpit kuat mainan tu tapi lebam tu sempat naik jugak esok pagi. Sy nmpk besok dia,lebam besar betul2 muncul. Mcm kena dera pulak😓 sy ada trbaca sbb vitamin c kurang. Tp sy rasa ada punca selain tu lagi. Agaknya kenapa ya? Atau sebab kesan suntikan perancang tu jugak ya? #ingintahu

2 Các câu trả lời

sy ada baca.. itu maknannya badan puan kurang vit c x silap sy dan apa tah lg sy dulu pernah jd tp sblum beranak😅langgar meja ckit jd lebam skrg x dah..

kurang vitamin rasanya