Stress

Anak belum sampai 20 hari dah keluarga mertua plan nak bagi makan. Saya yang dalam pantang sekarang ni jadi sangat sedih sebab tak dapat nak cakap or buat apa². Mereka tak pernah peduli pun dengan apa yang saya cakap.

26 Các câu trả lời

Kna berthu suami kak... Bhya untuk baby... Usus baby belum kuat untuk proses mkn..

sis ibu. sis patut pertahankan anak sis walau kena langkah mayat sis dulu.

Kena tegas puan. Klu jadi apape kat anak kt, kt jugak yg susah

Kena tegas. Nnt jd pape awak jugak yg kena hadap sorang2

Bg makan apa? Eiiii suka hati depa ja.

Akk seorang ibu lebih berhak...