botol susu apa yang sesuai untuk bayi umur 4bulan

Anak aku dari lahir saja tak pernah menyusu guna botol susu sampai umur 4bulan bagi puting tipu tu pun dia tak pandai isap dia kunyah je ada tak tips ibu macamna ajar anak umur 4bulan menyusu di botol ? Atau botol susu apa yang sesuai??berharap sangat ada ibu2 yang balas pertanyaan ku ?

1 Trả lời

Anak saya pun macam tu . Dia gigit , langsung tak mau hisap puting botol . Lagi bila dia dah rasa susu dalam tu tak sama macam susu badan lagi dia tak mau . Bila nak ada habit menggigit bila jumpa getah , susah juga nak ajar dia hisap . Dia lagi syok kunyah .