Baby 3 bulan +

Anak 3 bln+ still malam bangun setiap 2 jam, siang plak tido tak sampai 30 min.. pagi pulak bangun awal 6 pagi dah bangun 🥹 hmmm siang dah tido buai still sama tambah dah boleh menerap asal masok buai nak menerap. Pastu mengamok. 😭 ke baby dah overtired yee mcm ni . Kalau overtired ap solution nak bagi dia tido cukup dan malam tido lama

Baby 3 bulan +
7 Các câu trả lời

masa tidur buai ada bedung bby?

10mo trước

dlm buai kena bedung ketat especially dkt tgn. kaki dia longgar xapa..utk bg dia tidur lena waktu siang. klu x bedung mmg bby akn pusing dan bahaya utk usia dia. mlm mmg normal klu dia terbangun2 sbb usually utk menyusu.