2 bulan 13 hari/ adakah growth spurt?

Baby saya ni dah 2 bulan lebih, takpe ke dia tido nak dekat 5 - 6 jam waktu malam normal ke? Siang mcm pagi-ptg tu baru lama lama nyusu. Bangun tu bangun waktu malam 2-3 kali konon nak nyusu tapi bila dia dah hisap mcm haus sgt tiba tiba ngamuk nak tido adoi ummi is pening 😭😭😭😭

1 Trả lời

normal. below 4 months pattern tidur dia masih akan berubah2 selalunya. kalau lama sangat tu sampai bengkak sakit, perah sikit asal hilang sakit.

2t trước

takleh predict haha. bersyukur lah dia rela tidur sis. kalau siang dia menyusu banyak inshaAllah cukup dah kuota susu dia. anak saya pun selalunya macam ni. siang menyusu banyak susah tidur, malam tidur lama.