Ceaseran Mother

Ambil perancang jarum 3bulan sekali. Kali pertama ambil, terus muntah 10saat lepas jarum. Mata dan Hidung merah. Rasa muka mengembang dan gatal muka tapi tak tau part mana. Kali kedua jarum, rasa loya. Badan rasa mengembang, lepas tu gatal. Bila garu sebab tak tahan, kesan dia banyak lebam kecil2 yang macam kena gigit nyamuk. Normal ka ni? ?

1 Trả lời

Tak tanya doktor or nurse, takut awak ada alahan kot.. sbb sy after inject Alhamdulillah x de mcmtu.. cuma rasa kebas sbb ubat kuat kan.. lpstu period x tentu.. better telefon kk sis.. manatau awk x sesuai dgn depo