Amalan Berpantang Selepas Bersalin

Amalan berpantang yang mana yang ibu rasa paling melecehkan?

Amalan Berpantang Selepas Bersalin
41 Các câu trả lời

Semua. hahahaha.mana yang saya rasa ok nak buat,saya buat. Yang menyusah dan merimaskan,saya takmaw buat.

Pantang mkn n minum,+kena pakai bengkung 24 hours..lecehnya bila nk p toilet😂

Berpantang paling leceh bagi saya ialah, bila pantang tengok makanan kegemaran 😂

5y trước

Ini paling tepat. Haha

Xd yang melecehkan.cuma saya alah param pilis..bila sapu je naik bengkak😢

Bhgn yg pki stokin bju tebal sgla..sbb sa x biasa bgtu huhu

Jalan slow dan masalah air susu, plus bby kuning lg...

Minum air akar kayu...rasa dia...nauzubillah...🤢

X sempat lg merasa.. but its coming..in sha allah

Stokin😅. Tak suka pkai stokin tebal2 🤣🤣.

Sy pntang smggu sluar pndek dh. Heheh

5y trước

Hehe. Kan.. Pantang dh x mcm pantang skrg. Byk benda nk buat🤦‍♀🤷‍♀.. Dpt babygirl jgk hehe 😍