11w mood cepat lapar

Masuk 11w mood lapar ni cepat sangat. Syukur sy ni tidak ada morning sickness yg teruk namun sejak memasuki usia kandungan 11w mood pun cepat sangat nak lapar. Every 2 hour lapar, sehinggakan nak tidur jam 1am pun boleh terbangun gara2 lapar. Moms sini ada pengalaman yg sama tak? Boleh kongsi usually korang makan apa? 😊 Btw this is my first pregnancy.. #ingintahu

1 Trả lời

Sama lah sis tapi mual tu ada kadang2 je, sy makan sedikit tapi kerap, makan biskut atau roti buat alas, makan kismis pun boleh yg penting banyakkan air masak ya 🥰