baby boy

Allhamdullilah..semlm 9/8/19 pukul 5.06ptg sya dh selamat melahirkan baby boy 37w 2d seberat 2.84kg..bersalin normal.. sya nk tnya ibu2 kat sni..mcm mna nk bagi air susu byk sbb baby menangis kelaparan tp air susu blm ada..?

1 Trả lời

Berfikiran positive, banyakkan minuman cecair... kasi baby hisap selalu, kalau boleh, massage dan guna kain panas letak pada dada... kena selalu fikir ada air susu... minum atau makan makanana galakkan susu macam kurma...