My baby boy 3.2

Alhamdulillah sya selamat bersalin pd 26/6/19 jam8:57 am.. My baby boy.. (Farrel azka)..

45 Các câu trả lời

اَلْحَمْدُلِلّهِ tahniah sis & selamat berpantang. Welcome to the world baby Farrel. Cantiknya nama dia 😃

Alhamdulillah tahniah.. selamat berpantang... doakan sy yer.. esk sy dah kena serah diri warded.. baby kecik kena induce

5y trước

Semoga dipermudahkn Aamiin

26/06 patut due anak sy, tp baby kluar awal plak 02/06 hehe btw tahniah sis

Tahniah sis.. Tak sabar pun nak tunggu wife.. Tapi lambat lagi.. Hehehe

Alhmdulillah semoga awak dan baby sihat selalu. Tahniah dan selamat berpantang❤

Alhamdulillah.. Tahniah mommy.. Doakan sy juga slmt bersalin nnti

Tahniah sis... Selamat berpantang. Saya baru merdeka hari ni

5y trước

Alhamdulillah.. Thanks

Tahniah sis, slmt bpntg.. Cntik tarikh lhir bby😁

Congrats sis. Doakan saya selamat bersalin 30/8/2019

5y trước

Semoga dipermudahkn

Alhamdulillah. Tahniah sis. Selamat berpantang :)