Baby November

Allhamdulilah selamat melahirkan baby girl🥰

Baby November
36 Các câu trả lời

tahniah sis.. doakn sy ye.. dh cukup bulan ni.. due bulan dpn tapi hrp sngt bby kluar awal.. minggu ni pin xpe.. x lrt dh bwk perut besar sne sini.. x thn segala sakit2 bdn dh..

tahniah..rmai betol taun ni bsalin dpt girl...sy due tahun dpn harap dpt girl jugak lma xmerasa bby grl

Alhamdulillah ,,alah alah comelnya ,,sy pun tunggu hari ni , baby girl jugaa ,x sabar pula 😬😬

tahniah kak. tumpang tanya. sekarang hospital masih ada ke waktu melawat utk ibu bersalin?

Alhamdulillah, tahniah sis 👏🏻👏🏻🎉🎉🎊🎉🎊🎉 Selamat berpantang ye

alhamdulilah..doakn sy jugak sis..tgh tunggu hari..bby girl jgk..😍

Alhamdulillah , tahniah . tak sabar pulak nak tunggu 19hb ni 😂

Alhamdulillah. Tahniah sis. Doakan sy juga ya. #decemberbaby

congratss !! doakan saya yea , due date 19/11 ni 🤭

Alhamdulillah... tahniah & selamat berpantang sis♥️