Baby israk mikraj

Allahuakbar. . . Tnda mengeras je xde sakit langsung..sesaje pergi serah diri sbb rase pelik🤣..eh, bukak 3cm dh..tggu kt LR mengeras je..xlama 4cm dah..nurse tanya "anak sulong kan?" Kejap bukak ni,xsakit lgsung eh? Sha jawab x..mmg xsakit..pukul 9.30 doc pecahkan ketuban.....xsampai sejam 7cm dah..start rase sakit dah maka 11.41 pm SEMPENA ISRAK MIKRAJ keluarlah bidadari mama( Allah kabulkan doa nk anak keluar tarikh israk mikraj)..

Baby israk mikraj
6 Các câu trả lời

mcm sy sis . pg hsptl sbb mngeras je pahtu dah 3 cm .. pahtu dok dulu . doc cek dh 5 cm . doc pchkn ktmbn . x smpai sejam dh bsalin . sy amalkn shaklee sis . untuk ibu pregy .. lg pon sy x bole mkn ubt hsptl . doc sugest try shaklee .. alhmdllh dh sbln dah anak sy . anak first . kalau minat bole try wasap akk nie . dia jual http://Wasap.my/+601117194775/set pregy

Selagi x pecah ketuban mmg x rs sakit Tp once ketuban dah pecah mmg akn makin kuat contraction Sy hr tu ketuban pecah dlu Sakit sekejap je lps tu meneran 2-3 kali keluar la puteri kesayangan🥰

3y trước

btul..sy 7cm start rse sakit..4cm pch ktubn..sakit kuat tiba2🥴

oo kalau mengeras tu tanda jugak ea...sy bgtau doc psl perut mengeras doc ckp normal kalau xsakit...huhu da 36weeks mmg mengeras jgk tp bkn stiap 5-10mnit...dlm bbrpa jam skali

3y trước

ok baik tq ye...tula sy first time pregnant...mengeras ad jgk kerap tp lpstu hilang...😩konfius btul..kdg2 time lapo pon ngeras aje...

awak ada amal apa apa ke?? kongsi laaa....sya due 18/11/2021. ank kedua masih brasa tkot .....

3y trước

tq sis sudi kongsi......sya cuba.......sya cuba

Wahhh🥰

🥰