38 week 2 days

#08Jan2021 Baby dah mula kerap mengeras kejap² hilang kejap² dtg saya kira dah 10 kali srlang 10 minit baru siap2 p hospitl. Smpai hospital check pmbukaan dah 3cm & ade leaking sikit padahal igt die mngeras sy terkeluar air kencing. Skrg kne tggu antara 5cm baru tolak ke LR. Doakan saya dipermudahkan segala urusan bersalin . Amiin.. 🥰😍😘 ***Alhamdulillh 4.23pm dah selamat bersalin.. pukl 4pm tolk p LR check pmbukaan 8cm dktr srh teran 2 kali pnjg alhamdulillh keluar baby boy. Alhamdulillh atas doa semua segala urusan bersalin tanpa suami di sisi berjalan dgn lncr. Anak no 4 ni pun bersalin tanpa jahit no 1 tu je yg kne gunting sikit, senang nk gerak ketika pntg.

38 week 2 days
54 Các câu trả lời

sama dgn saya haritu 38week 2day buka dha 3cm pagi hari selasa 3/11/2020 jam 8.20 selamat melahirkan baby girl yang comel seberat 2.85kg..sekarang baby 2 bulan 5 hari..semoga sis selamat bersalin ya sis

Moga dipermudahkan semua mommy. Selamat menyambut kelahiran c comel. Selamat berpantang. Moga mommy sihat2 sepjg tempoh berpantang & c comel mmbesar dengan jayanya ❤️ #TAPSupermoms

saya masuk labour room 2cm tpi disebabkan ketuban dan pecah doc msuk ubat kena paksa contraction gak, alhamdulillah 29/12/2020 trikh duedate bby keluar gak trikh to☺️

Semoga dipermudahkan..saya pon bleeding and leaking pada 37 minggu..alhamdulillah..no induce, deliver normal..baby pon dah 3 months..

Semoga dipermudahkan urusan awk bersalin... Sy dh 39w 2d still tkda tanda lgi.. Cuma mengeras 2-3 jam skli.. Tu pun 5-10 minit jee. 😅

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye mommy. Moga selamat semuanya. Aamiin.. Aamiin.. Aamiin. 🤲🏻💕💕 #TAPsupermoms

semoga dipermudahkan segala urusan puan 🤲🏻 saya pun menunggu hari ni, perut kadang tu mengeras juga.

sy bersalin 38 week. Bukaan da 4cm terus tolak masuk lb.. pukul 5.. pukul 9.30mlm.. bersalin bby girl.. 22.12.20

Alhamdulillah.. tahniah awak, selamat berpantang.. hihii boleh la share tips bersalin tanpa koyak 🤭

Semgoa dipermudahkan segala urusan.. sy pn tgh menuggu hr.. tp xde ppe tanda ag bby nk kuar..