39week already

Hai mommy nak tnya ada x momy yg nak bersalin tp x ada tanda apa2,just chekup dh bukak 4cm...cume saya dh dua hari 4cm je..ada petua x mcm mne nak cepatkan bukaan?saya x ada sakit apa2...mengeras je kejap2..dh bosan duduk hospital ni ?

2 Các câu trả lời

Cuba try induce naturally dgn cara2 berikut: 1) walk, walk, walk and walk 2) do a lot of squat and bounce on birth ball 3) sexual intercourse 4) drink raspberry leaf tea 5) naik turun tangga

5y trước

Owh...okey tq info...i try..

Sis mmg xda rasa apa2 sakit? Macam mana tahu dah buka 4cm?

5y trước

Pergi kk dia cek dkt situ ke sis? Time tu last check up ke atau mcm mana