misscarriage 11weeks

Allahuakbar. Skrg drh da kua byk. Ni btul2 akan keguguran sbb drh x benti keluar byk. Doakan sy kuat hadapi dugaan ini. Ni kali yg ke 2 merasa keguguran. Dulu thun 2014. Doakan sy merasa menjadi ibu bile tibe mase nye nanti ??

23 Các câu trả lời

Salam takziah sis. Insya-Allah jgn putus doa dgn Allah semoga ada rezeki lg lps ni amin... biasa lps gugur ni senang nk lekat balik mcm sy bulan 10 gugur tahun lps and then bulan 1 pregnant balik. Semoga ada rezeki lepasni sis 😘

Sy pun pernah alami benda yg sama. Gugur at week 9 masa 5 june haritu. Semoga sis kuat ya hadapi ujian ni. In shaa allah, ada rezeki anak allah akan bg lagi. Teruskan berdoa . Salam takziah 😔

5y trước

Sama2. Terima ksh juga atas doanya. Jaga diri 💋

Takziah sis..sma dgn sya gak 4/8 ari tu kgguran msa tu 6weeks nk msuk 7weeks..insyaallah..s'moga sis kuat n tabah ye..byk2 brdoa s'moga allah bg rzki zuriat lpas nie..aamiin..

Semoga sis kuat & sabar ye... Sy bulan 7 ritu terpaksa buang kandungan sbb kandungan luar rahim & itu adalah 1st pregnant dlm tempoh 6 tahun lebih kahwin

be strong sis.. allah s.w.t bagi sesuatu ikut pada kesesuaian waktu ye.. banyakkan istighfar.. ingat allah banyak banyak ❤️

Takziah sis..semoga sis tabah dan sabar menghadapi dugaan..semoga sis dimurahkn rezeki dan dipermudahkn urusan...

Darah keluar mengalir atau awak lap tisu baru keluar sis? Apepun semoga awak tabah dan dikuatkan semangat.

ALLAHU banyak2 bersabar sis insha'ALLAH ada rezeki utk sis nanti..Aamiin Ya Mujib

Be positive, insyaAllah one fine day awak akan jadi mommy . Jgn sedih sedih.

5y trước

Tq 💕

Insya Allah sis...keep strong...semoga dimurahakan rezeki...