Doakan saya🥲

Alhamdulillah Allah hadirkan pinjaman walau seketika🥲 suami da hepi..mcm2 dia beli smpena first baby,xtau nak ckp mcmne perasaan dpt tahu tu..byk kali bersyukur doa kt Allah n baru nak merasa join birthclub januari 2024..akhirnya sy keguguran 5w. Doakan sy dan suami ada rezeki pregnant baby sihat sempurna hingga melahirkan..btw ni kali kedua sy gugur.. lepas keguguran apa yg perlu jaga ye?boleh share x..harini hari ke 5 msih byk drah lagi #firstbaby #ttc1y+

1 Trả lời

plan next pregnancy after 3m. darah keluar max 14hari, so normal je hari ke 5 masih darah byk lagi.

1y trước

setiap org x sama sis. dan setiap kandungan pon x sama. saya gugur 5w, darah 7hari jee gugur 9w darah 12hari bru stop. dan rahim kita amek masa utk mengecut even kita bru 1st trim keguguran. tapii kalau rasa terlalu sakit sgt, boleh pegi hospital balik. mcm sye dulu ingt kn sbb rahim nak mengecut, bagi tau dgn tukang urut, tukang urut tu kata angin ni. last pg hospital sbb x tahan sgt rupanya gastric 🤣 lps mkn ubt gastric terus elok 🤣