BE STRONG

Allah Lagi Sayang kan Kamu ? Scan Trowback 19/02

BE STRONG
11 Các câu trả lời

Sabar sis😭. Sy pun last scan 18.02.2020 baby dah tiada heartbeat msa tu. D&c 05.03.2020. Skrng dah hbis pantang, tinggal tunggu period pertama klau ada rezeki nak ttc blik. Sama2 kita berdoa semoga lps ni kita dikurniakan rezeki yg sihat. Aaminn

4y trước

Tak lama sekitar 20 minit gitu. Buat dkt hospital gov. 04.03.2020 masuk wad. 05.03.2020 d&c. Esok keluar wad.

Inshaallah ade rezeki sis nnt...sama la sy jgk baru smlm pegi cuci... 20hb scan baby dh 5 week n 25hb tumpah darah..

4y trước

Sye pon pena gugur . Tp klua clear. .x de dnc . .wktu 2 20w++. . Xpe sis. .if x klua sis pegy hosp blk. .kalo da jtoh doc akn scan nk tgk cler atau x. .bg sye xde rse pape. .sbb time 2 dorg akn bius. .fikir postf je ye sis. .I syaALLAH xde pa0ae. 😊

Sabar sis...i feel u..sy pnah rasa mase thn dec 2018..skrg tgh preggy 30w...semoga ade rezeki utk sis juga

Semoga Allah menitipkan zuriat yg lebih baik untuk sis & suami. Aaaamiinnn3 YRA. 💙

Sabar ye..insyallah berkat doa sis..nanti dikurniakan rezeki yg lebih baik..amin

Mg ada rzki sis pd ms akn dtg..Allahuma aamiin..sbr ye... With the big hug❤

In Shaa Allah. Ada rezeki lagi tu. Banyakkan bersabar ye sis sekeluarga.

InshaAllah, sentiasa positif.. Akan ada rezeki lebih baik nanti ❤️

Sabr ya sis...insyallah ad rezeki lg tu... Sy skrg da 33w 3d.....

inshaaAllah ada reseki baby2 comel utk sis dan suami nanti 😍