Kandungan Kali Kedua Selepas Gugur

Alhamdullilah.. Di beri rezeki pregnant kali 2 selepas miscarriage hujung bulan 3.. Tp..masih lagi Ada rasa takut untuk scan.. Sbb dulu.. Bila scan bby 11 minggu x de heartbeat 😥 Twin pulak tu.. Tp.. Allah sebaik2 perancang.. Alhamdullilah diberi lagi rezeki kali 2.. Doakn moga bby sy sihat Dan elok serta smpurna bentuk ye Sehingga wktu Dia di lahir kn.... Aminnn YA Rabbil Alamin..

Kandungan Kali Kedua Selepas Gugur
26 Các câu trả lời

inshaAllah semoga baby dan ibu sentiasa sihat..be positive ya sis 😊