Semoga dipermudahkan

Alhamdullilah Allah sebaik baik perancang. 1/11/2023 pukul 2 am mula sakit pinggang dan rasa nak berak n mengeras. Monitor di rumah dengan husb makin lama makin kerap 3 min sekali. Pukul 430 am pergi hosp. Sebelum subuh sampai check bukaan dah 3Cm. Alhamdullilah rezeki subuh. Edd 15/11/2023 Sepatutnya. And sekarang kena warded. Doakan saya dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu and anak. Semoga Nov geng juga dipermudahkan urusan bersalin ❤️❤️❤️ sedar x sedar dah 9bulan main apps ni and now dah sampai waktu bersalin! Hehe

2 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan, mami dah berapa weeks dah tu ?

11mo trước

due kita sama..tpi saya belum ad tanda2 nk bersalin lg..doakan saya dipermudahkan urusan saya ya..amin..