Tanda2 bersalin

Hai mommy sekalian,saya nak tanya..lagi 1hari nk masuk 38w..saya kerap mula sakit sanggat bahagian punggung,pinggang,perut mengulas mcm nak berak😞tapi tak berak..tapi tanda2 lendih berdarah belum keluar lagi Perut kerap mengeras tapi ada rasa baby gerak sikit makin sakit,duduk tak senang..nak bangun lagi tak senang menahan sakit Perlu ke terus pergi ke hospital check? Saya masih ulang alik kerja naik motor..tapi di sebab kan makin menahan sakit susah nak bergerak/jalan perlahan dah rasa tekanan sakit sanggat dekat bahagian bawah kelengkang kaki😞

5 Các câu trả lời

tu tanda2 dah dekat nak bersalin...lg pun dah cukup bulan tu...cuba la ke hospital minta cek,mana la tau dah ada bukaan pintu rahim...tak semestinya tggu sampai ada tanda keluar lendir darah...lebih baik p hospital minta cek

Sis try ke hospital check bukaan . Takut takda lendir coklat merah atau darah bukaan dah 3cm keatas . Tak salah check untuk diri & baby , lagipun dah cukup bulan .

2y trước

kan...betul tu

Allahu'akhbar, jangan tunggu... Pergi hospital cepat...

Better pergi hospital terus. Risau dah ad bukaan

sis btr gi hosp check