Assalamualaikum Dunia

Alhamdulillahh wife sy dah selamat lahirkan putera kami pd jam 6.22am dgn berat 2.68kg pg td secara normal di HKL. Cuma ada masalah pd susu wife, susu tak banyak, ada petua ke nk bagi susu ibu ni byk?

2 Các câu trả lời

kne urut2 blkng n tek..Tpi biasa hri kedua n ktga bru bnyk kuar susu..Bg sllu bby isap utk stimulate susu..Selawat bila tme mnyusu ank..In sha Allah ok

5y trước

wc

Alhamdulillah, biasanya hari ke2-3 baru susu badan meriah. Just beri sahaja baby menyusu. Nanti lama2 akan banyak susu badan.

5y trước

Ouhh yeke? Baikk.. Terima kasih 🙏🏻