hikmah di sebalik pkp

alhamdulillah...bersalin d musim pkp... inshaallah baby selamat daripada banyak perkara. antaranya orang yang datang ziarah.. kadang2 yang datang tu selsema la tgh demam la.. risau sgt bila cium2 baby.. nk tegur lebih2 sedara mara atau sahabat handai.. nanti bermasam muka.. camtu juga baby dpt terhindar daripada orang yang merokok.. memang lega banyak pkp ni xdpt kluar rumah.. xde la nk jumpa orang yg merokok.. alhamdulillah... #nikmatpkp #alhamdulillah

3 Các câu trả lời

Sy pulak masa pkp tgh pregnant, suami byk duk rmh..xde la sy nk bermasam muka spt sblm pkp sbb suami slalu balik lewat ptg..x lekat kt rmh..bila hbgn ok ngan suami, rsnya salah satu sbb Allah permudahkn urusan bersalin.. Alhamdulillah sgt mudah bersalin kali ni..

4y trước

alhamdulillah

Betul2. Masa mengandung duk risau nanti pelawat datang cium2 anak. Rupanya lepas beberapa hari bersalin terus pkp. Dapat la berpantang dengan tenang😄

kan.. bnyk hikmah pkp ni..