Permata HatiKu

Alhamdulillah..7 tahun menanti..akhirnya allah makbulkan doa kami..Lahir putera kami berat 2.93kg (26/12)..Semoga menjadi anak yang soleh ye..Penantian satu pengorbanan...semoga yang merasai pengalaman yang sama seperti sya juga mendapat anugerah yang terhingga ini..Lama atau cepat rezeki Allah tetap ada..Jangan lupa usaha dan doa..Insha allah Allah Makbulkan..

Permata HatiKu
93 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Tahnah. Semoga rezeki kali ni mencurah curah :)

Alhamdulillah.. Tahniah. Berkat sabar. Janji Allah itu pasti.

Alhamdulillah syukur. Tahniah sis, selamat berpantang 😍

Alhamdulillah . Tahniah dan selamat berpantang 😊

Semoga sy dan suami pun dapat merasai nikmat menjadi ibu bapa

5y trước

Trima kasih sis

Alhamdulillah, tahniah sis dan selamat berpantang 😊

Tahniah dan alhamdulillah... Slmt berpantang. 😍

Alhamdulillah..tahniah sis..selamat berpantang 😊

Alhamdulillah tahniah.. semoga anak sihat membesar

alhamdulillah..slmt bpantang..sy tumpang gembira