Alhamdulillah Sya hamil anak 4..2tahun jugak lah..saya menunggu.. akhirnya Allah makbulkan. Juga.

# semoga sihat-sihat je lah.. kandungan ini..

Alhamdulillah Sya hamil anak 4..2tahun jugak lah..saya menunggu.. akhirnya Allah makbulkan. Juga.
8 Các câu trả lời

alhamdulillah tahniah . sama cam Sye , nak dapat ketiga umur si bongsu 3 tahun baru dapat lgi heheheh

3t trước

tme ksih kak .ohh yeke..ok

alhamdulillah..semoga dipermudahkan segala urusan sampai bersalin

alhamdulillah..dpt adik lg alia..doakan sy jgk..czer 2/10 ni

2t trước

semoga dipermudahkan urusan nanti kak

mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

smoga dpermudahkan segala urusan

2t trước

tme kasih kak.. insya Allah..

Alhamdulillah, tahniah

2t trước

Alhamdulillah tme kasih kak

tahniah

Syukur