32w genap

alhamdulillah td g klnk chek bby. smua ok. air dalam badan ok. baby berat pn ok hb sy pn da naik. uri kt ats kepala bby pn kt ats ?????

26 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. saya pon 32 week juga... semua ok cuma kepala baby dah kat bawah dah...

Syukur alhamdulillah...doakn sy pon ok...lg 5 weeks nk buat detail scan

Alhamdulillah.. moga semua urusan kita akan dipermudahkan nnt.

Alhamdulillah...semoga semua urusan kite di permudahkan....

Alhamdulillah. Semoga mummy n baby sihat sehingga bersalin 😊

5y trước

tq sis 😄

Aik ? Kepala kat atas ? Bukan kat bawah ke sepatutnya ?

5y trước

Kepala baby kena kt bwh la sis.. start 28w sepatutnya dh kt bwh.. sis beranak normal ke czer?

Alhamdulillah.. semoga dipermudahkan sis ..

Aamiin moga dipermudahkn segalanya nnt sis

Alhamdulillah. Semoga semuanya dipermudahkan sis

5y trước

alhamdulillah

Alhamdulillah.. Semoga sihat kedua2nya