Bagus ke susu ni mommies?

Alhamdulillah tadi saya pergi scan untuk tengok perkembangan baby. Then kat kaunter tadi bagi free sample ni untuk cuba dan kalau rasa sesuai boleh dapatkan diluar. Saya nak tanya, adakah susu ni sesuai atau tidak ya? Sebab ada yang kata kena elakkan susu ni sebab banyak gula dan risau baby besar. Nurse pun pernah kata elakkan minum susu brand ni. Ada mommies yang boleh share? #bantusharing #firstbaby #firstmom

Bagus ke susu ni mommies?
6 Các câu trả lời

susu nie dr bnyak x bagi minum tambah berat baby ngn kita dia kata